snelmenu | paardensex | hondensex | rapesex | poepsex | plassex | home |

wat is slaapsex

Slaapsex.nl is een nieuwe niche in Nederland en Belgie! Het is spannend! Geil! Lijkt op gedwongensex maar net effe anders. Meisjes zijn onder invloed van drank, drugs of pillen en vallen daardoor in slaap. Als ze slapen komt hun vriend of een wildvreemde langs en ziet het slapende "slachtoffer". Dat is geil! Meisje slaapt en is door de drugs niet wakker te krijgen! Man kleed meisje uit en kan alles met haar doen. Leg haar op haar buik, en neuk haar lekker vanachteren. Of stop je lul in haar openliggend mondje. Als het meisje wakker geworden is, is de geilaard natuurlijk verdwenen. ;-)

Op deze pagina vind je veel slaapsex filmpjes. Deze komen van de site Slaapsex.nl


SLAAPSEX

lange sexfilms

slaapsex.nl
sufgeneukt.com
sufgeneukt.net
sufgeneukt.be
sufneuken.nl


slaapsex sexfilmpjes

meisje valt dronken in slaap
verdrietig meisje valt in slaap
in het bos geneukt
zuster krijgt prik en valt in slaap
slapend meisje pijpt
in haar slaap geneukt
slaapsex
dronken geneukt
op de bank sufgeneukt
onder invloed van pillen


slaapsex sexfilmpjes

bierfles in kutje
in slaap gevallen
in het bos gepaald
kerel neukt verpleegster
broekje omlaag en...
mooi tienerlijf
willoos geneukt
kort rokje, nat kutje
beentjes wijd !!
in het ziekenhuis


slaapsex sexplaatjes

slaapsex plaatjes
slaapsex plaatjes
slaapsex plaatjes
slaapsex plaatjes
slaapsex plaatjes
slaapsex plaatjes
slaapsex plaatjes
slaapsex plaatjes
slaapsex plaatjes
slaapsex plaatjes


gerelateerde sites

vernederd
fetishfilms
latexsex
gevangenschap
billenkoek


sexverhaal (klik voor de films)
Het is zomer. De hitte is niet om uit te houden, ook die avond. Na veel rode wijn en slap gelul lig je dan eindelijk in bed. Naast je ligt jouw bloedmooie meisje. Naakt. Ze heeft haar laken van zich afgetrapt, ze ligt te woelen, zo warm is het. Door het maanlicht kun je haar prachtige lichaam goed zien. Haar borsten staan recht omhoog. Haar lange benen, daartussen haar kale kutje. Ze draait zich weer om. Met haar rug ligt ze naar je toegekeerd. Wat een lekkere billen! Langzaam beweeg je je handpalm over je grote eikel, je begint langzaam wat aan je pik te trekken. Wat is je lul groot! Je vriendinnetje draait zich nu op haar rug, haar hand glijdt langs haar kutje, per ongeluk want ze slaapt.

Opeens zie je dat ze met haar hand voor de tweede maal over haar klit wrijft. Zou ze geil dromen? Je blijft kijken, je hart bonkt in je keel. Als ze maar niet wakker wordt! Rond haar schaamlippen zie je iets glanzen. Haar kut wordt nat. Zou ze het merken als je op haar gaat liggen en langzaam en heel voorzichtig je dikke lul in haar kutje schuift? Wat opwindend! Je neukt haar terwijl ze slaapt en niets in de gaten heeft!

Je gaat rechtop zitten. Wat zou er gebeuren, denk je, als ik nu langs haar kutje strijkt? Als je na wat aarzelen besluit haar kut te beroeren gebeurt er iets fantastisch! Je vriendinnetje doet haar benen van elkaar zonder wakker te worden. Daar kan je nog niet tussen denk je, dus nog even doorgaan. En ja hoor! Evenlater ligt ze geil met haar benen wijd, haar armen langs haar lichaam. Dit is het moment! Je beweegt je langzaam tussen haar benen, voorzichtig dat je haar niet wakker maakt. Dan, als je tussen haar benen ligt ga je heel langzaam op haar liggen. Niet echt erop, maar net zo dat je je dikke pik haar kutje in kut schuiven. Ongelofelijk! Wat een geil gevoel is dit! Je pik glijdt langzaam naar binnen en jij begint heel langzaam je pik in en uit te bewegen. Lang duurt het niet, zo geil ben je! Je voelt je bekken branden en een enorme straal spuit in de kut van je slapende vriendin.